Skip to Content

Prinsengracht 625 by Bas Vogelpoel Architecten

Prinsengracht 625 by Bas Vogelpoel Architecten

Designed by: Bas Vogelpoel Architecten

The Prinsengracht 625 is a project that involves a renovation of a canal house along the Prinsengracht and converting it into two rental apartments.

The apartment’s heavy brick exterior is contrasted by a bright and airy interior. Pristine white walls and light hardwood flooring clad the living space. What’s interesting is the beamed ceiling and a very modern staircase that adds impeccable character.

Exposed wood beams create a nice contrast in the bedroom and bathroom. The rooms include vaulted ceilings and walls which are framed by dark wood beams. The bathroom is equipped with a floating vanity, a walk-in shower, and a drop-in bathtub brightened by a window.