Skip to Content

Lange Bellingstraat in Bas Vogelpoel Architecten

Lange Bellingstraat in Bas Vogelpoel Architecten

Designed by: Bas Vogelpoel Architecten

Lange Bellingstraat is a replacement construction in Hulst where the original concrete facade remains.

As you enter the house, a narrow entry hallway with a no-stringer staircase greets you. It leads to an open living space where the great room, kitchen, and dining area flow seamlessly with each other.

A sense of space is evident with its white and light gray walls, matching flooring, and huge windows. Sleek, black cabinets define the kitchen and a counter separates it from the dining area.

The bedroom is bathed in natural light featuring a wall of a floor-to-ceiling window that gives impressive views of the yard and the detached studio. It includes built-in cabinets and a nice pocket door that doubles as a mirror.